Bikeparkin avajaiset ja EBA ry:n endurovalmennus 3.-4.8.2019

3.-4.8.19 vietetään vihdoin Saimaa Bikeparkin viralliset avajaiset 🎉 Bikepark avoinna avajaisviikonloppuna la ja su klo 10-16.

Tule katsastamaan Etelä-Karjalan ensimmäinen Bike Park Ruokolahdella, upeilla maisemilla aivan Saimaan rannalla. Bikeparkista löydät ajettavaa kaikille kokeneista kuskeista vasta alkajiin. Reiteiltä avautuvat maisemat kauniille Saimaalle, johon voit halutessasi pulahtaa vilvoittelemaan ajojen jälkeen.

EBA ry järjestää avajaisissa kaikille avoimen ”luennon” enduropyöräilystä lajina ja ajo-opetusta pienryhmissä. Osallistujamäärän mukaan luodaan ryhmät: ”Kokeile enduroa”, ”Funduro”-ryhmä ja ”Enduro”-ryhmä, jotka ovat avoinna kaikille. Lauantain ”Kokeile enduroa”-ryhmä on suunnattu erityisesti naisille ja junioreille. Valmentamassa EBAn lajiaktiivit ja paikalliset konkarit.

Ilmoittautumiset aukeavat keskiviikkona 10.7. Klo 18.
Liput osoitteesta: https://eba.tapahtumiin.fi/fi/

Kokeile enduroa -ryhmä:
Nimensä mukaisesti niille, jotka haluavat tulla kaikessa rauhassa kokeilemaan alamäkipainotteista maastopyöräilyä.
Opetellaan mm. ankkurihissin käyttö ja harjoitellaan perusasioita, kuten ajoasentoa, jarruttamista ja mutka-ajoa.
Ryhmässä pärjäät, jos osaat ajaa pyörällä ja olet käynyt ajamassa maastossa poluilla tai ainakin löytyy hieman kokeiluhenkeä.

Funduro-ryhmä:
Ajetaan helppoja, harrastajille sopivia enduroreittejä.
Opetellaan perusasioita mm. endurokilpailuihin osallistumisen näkökulmasta.
Harjoitellaan mutka-ajoa, linjavalintoja ja kunkin tason mukaan haastavia paikkoja.

Enduro-ryhmä:
Hiotaan tekniikkaa ja harjoitellaan mutka-ajoa, linjavalintoja ja kunkin tason mukaan haastavia paikkoja.
Jo Bike Parkissa ajaneille.

Tapahtuman osallistujia EI ole vakuutettu järjestäjän puolesta, huolehdithan oman vakuutusturvasi kuntoon. Jokainen osallistuu tapahtumaan ja valmennuksiin omalla vastuullaan.

Saimaa Bikeparkin avajaistapahtumassa mukana ovat myös Ruokolahden kunta, Pyöräliike Varustamo, sekä Whyte, Saracen ja Rocky Mountain pyörien maahantuoja demokalustoineen.